Αρχική σελίδα | Βιογραφικό

Παρούσα επαγγελματική κατάσταση

Ιδιωτικό ιατρείο στο Πολύκαστρο του Κιλκίς.

Συνεργασία με ιδιωτικές κλινικές της Θεσσαλονίκης:


 • Κλινική Άγιος Λουκάς
 • Βιοκλινική Θεσσαλονίκης
 • Euromedica Γενική κλινική Θεσσαλονίκης
 • Euromedica Κυανούς Σταυρός
 • Εργασιακή Εμπειρία

  Από τις 8/2/13 Στοματικός και Γναθοπροσωπικός Χειρουργός ιδιωτικά και ταυτόχρονα Επιστημονικός Συνεργάτης του εργαστηρίου της Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής της Οδοντιατρικής Σχολής του ΑΠΘ.


  Από τον Ιανουάριο του 2012 ως τον Δεκέμβριο του 2012, Αγροτικός Ιατρός του ΓΝ-ΚΥ Γουμένισσας στα πλαίσια της εκπλήρωσης της υπηρεσίας υπαίθρου.


  Από το Σεπτέμβριο του 2011 ως και το Νοέμβριο του 2011, ειδικευόμενος ιατρός στην κλινική της Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής (ΣΓΠΧ) του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ», στα πλαίσια της απόκτησης της ειδικότητας της Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής (ΣΓΠΧ), με το καθεστώς της παράτασης του χρόνου παραμονής σύμφωνα με το Ν. 3580/07 (ΦΕΚ 134/Α΄/18-6-07).


  Από το Μάρτιο του 2011 ως και το Σεπτέμβριο του 2011, ειδικευόμενος ιατρός στην κλινική της Ωτορινολαρυγγολογίας (ΩΡΛ) του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ», στα πλαίσια της απόκτησης της ειδικότητας της Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής (ΣΓΠΧ).


  Από τον Απρίλιο του 2008 μέχρι και το Μάρτιο του 2011, ειδικευόμενος ιατρός στην κλινική της Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής (ΣΓΠΧ) του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ» στα πλαίσια απόκτησης της ειδικότητας αυτής.


  Από τον Ιούλιο του 2007 μέχρι και τον Απρίλιο του 2008, επιστημονικός συνεργάτης της κλινικής της Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής (ΣΓΠΧ) του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ».


  Από τον Απρίλιο του 2006 μέχρι και τον Απρίλιο του 2007, ειδικευόμενος ιατρός στην κλινική της Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής (ΣΓΠΧ) του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ» στα πλαίσια απόκτησης της ειδικότητας αυτής.


  Από τον Αύγουστο του 2005 μέχρι και τον Φεβρουάριο του 2006, ειδικευόμενος ιατρός στην Χειρουργική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου του Βόλου «ΑΧΙΛΛΟΠΟΥΛΕΙΟ» στα πλαίσια απόκτησης της ειδικότητας της (ΣΓΠΧ) κατόπιν επιτυχίας στις εξετάσεις εισαγωγής στην ειδικότητα τον Ιούνιο του 2005.


  Από τον Μάιο του 2001 μέχρι και τον Ιανουάριο του 2002 υπηρέτησα με α΄ ειδικότητα Β.Μ.Ε.(Βοηθός Μικροβιολογικού Εργαστηρίου) και β΄ ειδικότητα Β.Ο.-Οδοντίατρος (Βοηθός Οδοντιατρείου-Οδοντίατρος) στο 492ΓΣΝΑ (Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης).


  Από τον Νοέμβριο του 2000 μέχρι και τον Μάιο του 2001 υπηρέτησα ως Οδοντίατρος στο οδοντιατρείο του 71ΤΥΠ (Τάγμα Υποστήριξης) της 71 Α/Μ ΤΑΞ.ΠΖ. (71η Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία Πεζικού) στην Νέα Σάντα (Κιλκίς).


  ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ  Μεταπτυχιακές σπουδές

  Διδάκτορας του τμήματος Οδοντιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Α.Π.Θ. (ΓΣΕΣ αριθμ.272/1-6-11) με υποτροφία από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών.


  Ολοκλήρωση του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών της Ιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ. «Ιατρική Ερευνητική Μεθοδολογία» στην κατεύθυνση της Κλινικής Ιατρικής Έρευνας, διάρκειας 24ων μηνών, με βαθμό 9.4(άριστα) ως υπότροφος του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ: αριθμός σύμβασης 5489).


  Προπτυχιακές σπουδές

  Αποφοίτηση τον Νοέμβριο του 2005 από την ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ του Α.Π.Θ, με βαθμό 7.72 (λίαν καλώς).


  Αποφοίτηση τον Μάρτιο του 2000 από την ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ του Α.Π.Θ. με βαθμό 7.33 (λίαν καλώς).